Duindorp 5 gevelfoto's

Groetjes uit Duindorp

CODES 121 t/m 125

121 detail
122 detail
123 detail
124 detail
125 detail
Op vrijdag 3 Juni 2022 zijn de vijf gevelfoto's Duindorp onthuld, enwel in de Zeezwaluwstraat, Markensestraat, Amelandsestraat en twee in de Rottumsestraat. Zie de kaart voor de exacte locaties.  De foto's zijn gemaakt door kinderen uit de wijk en sieren nu 5 kopgevels in de wijk. Het project is opgestart door buurtbewoonster Ineke Veldhuijzen, in samenwerking met Kijklab. De vijf gevelfoto's zijn geplaatst door SignPlantation.

Doel van het project is talentontwikkeling en kinderen in verbinding brengen met hun eigen wijk. Verschillende buurtbewoners zijn geportretteerd en de kinderen gingen met een camera de wijk in, op zoek naar mooie of interessante onderwerpen om deze vast te leggen. Het resultaat is een serie diverse beelden die het ‘eigenwijkse’ karakter van Duindorp laat zien. Al eerder waren foto’s van het project te zien in het museum Muzee Scheveningen.

Meer informatie:
Huibert de Jong (SMS)


De redactie streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Gebruik cookies op onze site

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming.