Menninckstraat

CODE 268

In eerste instantie zijn deze muren door SignPlantation in opdracht van stadsdeel Scheveningen een beetje overhaast in gang gezet omdat de onthulling al gepland was, en SignPlantation de muur nog niet had gezien.

De foto van de Scheveningse fotograaf Arnaud Roelofsz werd op een vervormbaar stickermateriaal geprint en volledig in de vorm van de bakstenen gewerkt. Dit is normaal gesproken een uitstekende manier om een print te monteren die heel lang goed kan blijven. Echter waren de (tuin)muren van dermate slechte kwaliteit en daarnaast ontzettend vochtig, waardoor gerepareerde delen van de muur en zo ook de folie al snel los lieten. Na de muren een aantal keer te hebben gerepareerd, heeft stadsdeel Scheveningen SignPlantation gevraagd de foto's op panelen maken.

https://www.de-scheveninger.nl/nieuws/algemeen/15176/muurschildering-onthuld-in-de-menninckstraatDe redactie streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Gebruik cookies op onze site

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming.