Kunstschilders

Deze pagina is gewijd aan de kunstschilders die Scheveningen als onderwerp hebben gekozen.
De eerste kunstschilders die we hebben belicht zijn Cor Wakum en Sandra Thie. Meer kunstschilders zullen volgen.

Sandra Thie

Een kunstschilder en tekenaar, gespecialiseerd in portretten.

Zij is de maakster van meerdere schilderingen in Scheveningen, waaronder "Ze Benne Der Weer" in de Marcelisstraat. De muurschilderingen op Scheveningen vind ze fantastisch! "Zo fijn om om de hoek ineens een vrolijke verassing aan te treffen, echt een aanwinst, allemaal".

Sandra Thie is lid van het Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio in Den Haag. Meer info is op haar website www.sandrathie.nl


Cor Wakum

Scheveninger in hart, nieren en verf

Zijn eerste muurschildering in het openbaar was in de Adriaan Coenenstraat op Scheveningen. Hij heeft regelmatig de muurschilderingen op Scheveningen bekeken en er mogen wat hem betreft meer muurschilderingen komen op Scheveningen zodat het beeld van Scheveningen in haar oorsprong niet verdwijnen zal.

HijĀ is te bereikenĀ via facebook.com/corwakummuurschilderingen


De redactie streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Gebruik cookies op onze site

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming.